Et consideres de la generació Einstein?

El creatiu holandès, Jeroen Boschma ha tret un llibre sobre la generació Einstein. Segons ell són tots aquests nois i noies nascuts a partir de 1988 en endavant. (podeu consultar la noticia a telenoticies-Catalunya
Deia que son una generació acostumada a conviure amb Internet cosa que fa que disposin de molta informació. Són nois, en general, molt optimistes i amb ganes d’afrontar el futur, més llestos, més ràpids i mes sociables. Que amb tota la informació de que disposen saben destriar el que els interessa i a més també destaca que davant de la publicitat aquesta “generació Einstein” no es deixa influenciar massa: Fa un avís als anunciants que mai provin d’enganyar-los perquè podrien arribar a fer enfonsar un producte.
Per contra de la tendència a considerar la generació que puja com a més mal preparada, més poc madura etc. , en aquest cas aquest anunciant reconeix que aquesta generació es molt més forta que l’anterior.

Que en penseu? si voleu opinar podeu anar al fòrum de psico-ajuda.cat.  (actualment aquest fòrum ja no està  actiu. Si voleu podeu deixar el vostre comentari)

Etiquetat amb: ,
Publicat a altres, joves, social
2 comentaris a “Et consideres de la generació Einstein?
  1. Montse ha dit:

    No n’havia sentit a parlar mai d’aquesta generació però… ull!! tinc un fill nascut al 1989. A l’escola sempre ha anat molt bé, té molts amics, és espavilat i els diners no li interessen gran cosa, a la “selec” va treure un 9, està estudiant Ingenieria aeronàutica…. carai!!! sembla que té els ” simptomes” d’aquesta generació. De tota manera, són característiques que també té el seu germà ( 1978 ), el seu pare ( 1953 ) i fins i tot algun altre membre de la família.

  2. Pilarll ha dit:

    Després aquesta definició ha rebut moltes critiques. Les critiques, però, van venir sobretot dels joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Teràpia online (Skipe, Hangouts...) | Telèfon 600334250
Categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu
On som
A L'Hospitalet de Llobregat
Rbla Just Oliveras 48 4t 4A 08901 L'Hospitalet Llob

A Badalona
Carrer dels Arbres 31 3r 2a 08912 Badalona