Presentació de www.Psico-Ajuda.cat

Aquests dies (setembre 2007) s’ha posat en marxa la pàgina www.Psico-Ajuda.cat.
És una pàgina de psicologia totalment gratuïta on hi pots intervenir lliurement:

– Hi ha un fòrum públic on tothom pot exposar les seves preocupacions i al mateix temps també pot ajudar als altres explicant vivències seves. En el mateix fòrum també hi ha un apartat on debatrem diferents temes que s’aniran proposant. (2015 el fòrum actualment no està actiu)

– Pots també fer una consulta privada totalment anònima i gratuïta. Et demanarem que omplis un petit qüestionari (edat, nivell d’estudis, si treballes, etc.), que serà totalment anònim i que utilitzarem per fer un estudi científic.
Cal però destacar que aquesta consulta privada mai pot substituir la visita a un professional si la situació ho requereix. (2015 el fòrum actualment no està actiu)

– En una altra secció pots trobar informació dels diferents trastorns que et pot ser d’utilitat (problemes d’alimentació, amb les drogues, etc.). Aquesta secció s’anirà ampliant periòdicament.

– Hem posat també un enllaç cap aquest bloc donat que molts dels temes que s’exposen aquí poden ser d’interès als usuaris de la pàgina web i poden ser objecte de debat al fòrum.

– I per últim també pots accedir a diferents adreces d’Internet per si t’interessa buscar més informació sobre els trastorns.

Els lectors d’aquest bloc esteu tots convidats a visitar psico-ajuda.cat

Etiquetat amb:
Publicat a psico-ajuda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Consultes gratuïtes de Logopèdia
Ens podeu fer consultes gratuïtes de Logopèdia infantil o d'adults aquí

Les respostes us les donarà la Carla Contreras, Logopeda del centre Lluveras Psicologia
categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu