Segons el director de la investigació, el Dr. Kuczaj volien esbrinar com s’origina el nou comportament en dofins i quin dels membres del seu entorn els influencia més. Els resultats van mostrar que encara que la mare era important, durant el joc les cries es mostren més propenses a copiar i aprendre dels dofins de la seva edat. Ells mateixos s’organitzen per fer-se les seves pròpies joguines: fan bombolles tractant de mastegar-les, juguen amb les algues, etc.
En un altre estudi van observar que una de les espècies dels dofins, les cries d’orca, jugaven a atraure gavines a la superficie de l’aigua posant-hi peixos. Quan les gavines anaven a menjar-se els peixos i es posaven a l’aigua les orques intentaven capturar-les amb la seva boca sense matar-les. Alguna va intentar capturar les gavines en el moment que baixaven mentre estaven a més d’un metre sobre la superficie de l’aigua, simplement ho feien per jugar.
Sembla, doncs, que la manera de jugar dels dofins no s’allunya massa de l’estil dels jocs dels humans. alguns especialistes opinen que salvant les distàncies, podrien tenir un intel·lecte semblant al nostre, només cal recordar la seva gran capacitat d’aprendre.
mencanten els dofins, per aixo estudio per ajudar els dofins
sabeu que estan en perill sembla que no pero o estan yo penso amb la meva opinio que no magradaria se ells diuen i u son ferotges pero son mes ferotges els taurons