Les dones utilitzem menys Internet

La diputada al Congrés, Lourdes Muñoz Santamaria basant-se en el baròmetre del CIS de febrer va analitzar les diferències entre homes i dones segons l’accés i l’ús que fan d’Internet.

Va observar que hi ha una diferència d’un 14,6% entre la utilització d’Internet entre homes i dones, i que el motiu pels qual la dona no l’utilitza és perquè no en sap.

Continua explicant que Internet és un espai d’oportunitats per a les persones, per la qual cosa és molt important que la dona arribi a tenir accés en igualtat de condicions que l’home per tal que pugui disposar de les mateixes oportunitats, i proposa que cal dedicar més esforços per aconseguir-ho.

Aquí podeu accedir a totes les dades desglossades per sexe.

En un altre article publicat a Europapress la coordinadora i professora titulada de la UIB de l’àrea de Psicologia Social, Victòria Ferrer, va admetre que l’ús d’Internet en les dones és diferencial donat que els homes l’utilitzen per l’oci i quan ho necessiten, mentre que la dona desconeix els recursos que li pot oferir Internet.

Font: Donesenxarxa

Etiquetat amb: ,
Publicat a internet
0 comentaris a “Les dones utilitzem menys Internet
1 Pings/Retroenllaços per a "Les dones utilitzem menys Internet"
  1. […] Majoritàriament són homes, però marcadament ho són els usuaris del Firefox (vegeu les gràfiques de cada navegador per sexes). Mentre que entre els usuaris de l’Internet Explorer que han fet el qüestionari els percentatges entre homes i dones estan equilibrat (un 52,17% homes i un 47,83 dones) els usuaris del Firefox marcadament són homes (90,15% homes i 9,09% dones). (tema relacionat: Les dones utilitzem menys internet) […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Consultes gratuïtes de Logopèdia
Ens podeu fer consultes gratuïtes de Logopèdia infantil o d'adults aquí

Les respostes us les donarà la Carla Contreras, Logopeda del centre Lluveras Psicologia
categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu