Encara no confies amb la hipnosi?

Cada vegada més s’està demostrant que la hipnosi ajuda, i molt, als tractaments de nombrosos trastorns:

Amb psicoteràpia la hipnosi resulta molt eficaç per modificar actituds que ens fan sentir malament amb nosaltres mateixos: Jesús Genaro, president de la “Sociedad de Hipnosis Profesional” i director de l'”Escola tècnica d’Hipnosi” de València, explica que quan estem en hipnosi se’ns activen nombrosos neurotransmissors relacionats amb l’aprenentatge com el glutamat, l’acetilcolina i la dopamina, al mateix temps que també es posen en funcionament els lòbuls occipitals, parietals i temporals com si la suggestió que s’escolta fos viscuda realment. (consulteu Hipnosis noticias)

La hipnosi no és subjectiva, té efectes reals en el cervell: L’estudi realitzat per un equip d’investigadors de la Universitat de Hull, a Anglaterra ho demostra; la hipnosi té efectes materials i reals en el cervell. En l’estudi es va monotoritzar l’activitat cerebral d’un grup d’individus seleccionats quan estaven en hipnosi, i es va poder demostrar que hi va haver activitat en la regió cerebral involucrada en deixar corre la imaginació, el que es coneix com a xarxa de “mode per omissió” (DMN) que s’activa quan l’individu no està enfocant cap al mon exterior i el cervell està en repòs, encara que despert. Es creu que la hipnosi funciona clausurant el DMN, cosa que permet al cervell que quedi lliure per a poder-se concentrar en altres feines.

El doctor Wiliam McGeown, professor del departament de Psicologia de la Universitat de Hull i director de l’estudi considera que els resultats son inequívocs, cosa que demostra que els canvis en el cervell son per la hipnosi i no per la simple relaxació. Es demostra que la hipnosi es real (consulteu Psiquiatria.com, www.sciencedirect.com/science/journal/10538100)

Etiquetat amb:
Publicat a hipnosi, teràpies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu
On som
A L'Hospitalet de Llobregat
Rbla Just Oliveras 48 4t 4A 08901 L'Hospitalet Llob

A Badalona
Carrer dels Arbres 31 3r 2a 08912 Badalona