Logopèdia – Consultes gratuïtes

A partir d’avui obrim una nova secció de consultes de logopèdia.

Per si algú de vosaltres vol consultar referent a qüestions de logopèdia infantil o referent a logopèdia per a adults, la nostra responsable en logopèdia del Centre, Carla Contreras us respondrà.

La logopèdia que fa, la completa amb EFT (tècnica d’alliberament emocional) donat que molts dels problemes de logopèdia estan ocasionats per un bloqueig interior de la nostra energia.

Cal doncs treballar des de diferents punt per aconseguir millores més ràpides.

 

Etiquetat amb: , ,
Publicat a Consultes, EFT, logopèdia
5 comentaris a “Logopèdia – Consultes gratuïtes
 1. Antonio ha dit:

  Os he encontrado por internet y quería saber si lo que le ocurre a mi madre la puede ayudar un logopeda.
  Hace unos meses sufrío un ictus y aunque poco a poco ha ido recuperando me parece que la parte de la ccomunicación no esta cambiando demasido. Le cuesta expresarse y se pone nerviosa. No nos entiende, le cuesta organizarse.
  ¿Cree usted que podria mejorar con un logopeda? ella tiene 63 años.
  Muchas gracias

 2. Carla Contreras ha dit:

  Hola Antonio,
  Muchas gracias por la confianza.
  A tu pregunta, la respuesta es sí. Una de las secuelas más importantes que sufren los pacientes con ictus es la afectación en el lenguaje y en el habla.
  Es muy importante el tratamiento precoz en estos casos ya que la mejora es muy notable si se actúa de forma temprana.
  Os recomiendo, sinceramente, que busquéis una logopeda para que os ayude a mejorar vuestra calidad de vida, ya que, me consta que es un proceso complicado y con rehabilitación logopédica y paciencia podrá mejorar considerablemente.

  Si sois de la zona de Hospitalet de Llobregat y os quereis poner en contacto conmigo no hay problema.
  Saludos y espero haber resuelto la duda.

  Carla Contreras
  Logopeda

 3. Noelia ha dit:

  Hola

  Moltes gràcies per la possibilitat que doneu aquí de poder fer preguntes.

  El meu dubte es sobre la meva filla, està a punt de fer 2 anys i m’agradaria saber si a aquesta edat ja hauria de parlar. La nena només diu mama, papa, i fa sorolls i assenyala les coses quan vol dir alguna cosa.
  Creieu que l’hauríem de portar ja a un logopeda o es normal que encara no digui res?
  Cordialment

 4. Carla Contreras ha dit:

  Hola Noelia,

  Respecte al teu dubte, puc dir que cada nen té el seu propi ritme de desenvolupament. Tot i això, la majoria segueixen un patró similar en l’adquisició del llenguatge. Als dos anys seguint aquest calendari, ja hauria de tenir més vocabulari i juntar dues paraules.

  Per tant, la detecció i el tractament precoç de la teva filla pot ser fonamental per que pugui desenvolupar correctament el llenguatge i altres habilitats cognitives a llarg termini.

  Espero haver resolt el teu dubte.
  Qualsevol altre pregunta que et sorgeixi o si vols contactar amb mi directament, estic a Hospitalet de Llobregat, LluverasPsicologia.

  Salutacions.

 5. Judit ha dit:

  Bona tarda,

  Fa uns 3 mesos he trencat amb la meva parella, amb la qual tenim un fill en comú de 4 anys. La relació es va degradar moltíssim, falta de espectre i odi, durant els 3 mesos despres d’haver decidit que trencavem perque ell va quedar-se a casa meva massa temps. La qüestió es que vaig ser jo que durant els últims anys em vaig anar allunyats d’ell, no hi volia tenir relacions i a sobre li tenia com mania. Però de vegades teníem bons moments i suposo que per això aguantava. Quan ell es va adonar que m’havia perdut i que no em recuperaria va decidir fer un canvi i centrar-se en ell i prepara-se per la ruptura definitiva. Pero ja des-de fa 7 mesos es va començar a veure amb una amiga de fa molts i molts anys, de qui mai m’havia parlat, malgrat alguna vegada li va fer algun comentari al Facebook quan nosaltres encara estavem junts, i que vaig saber per un missatge que li vaig veure casualment al seu movil. Un missatge molt carinyós, a mes ell per feina baixa a Barcelona i ser que no dormia a casa els seus pares. Resulta que el cap de setmana passat va aparèixer amb ella a un bar del costat de casa meva, sabent que jo hi era, i quan nomes fa 3 setmana que va marxar de casa. La ràbia, la impotència, el dolor i la fúria es va aterrar de mi. Gelos a mes no poder, ràbia i una tristor immensa. Però no entenc la meva reacció, que m’afectes tant, quan he estat jo la que ha provocat que amb els anys la nostra relació s’hagi trencat. Llavors, que em passa? N’estic enamorada encara? Com pot ser? Estic desesperada, no dormo, no menjo…….perque????

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Consultes gratuïtes de Logopèdia
Ens podeu fer consultes gratuïtes de Logopèdia infantil o d'adults aquí

Les respostes us les donarà la Carla Contreras, Logopeda del centre Lluveras Psicologia
Consultes gratuïtes de Psicològica
Tornem a posar en marxa la secció Vols fer alguna consulta?

Les respostes us les donarà la Pilar Lluveras, Psicòloga i coordinadora del centre Lluveras Psicologia
categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu