Coaching-Atenció psicològica per a Empreses

Coaching-Atenció psicològica a Empreses” és un servei que ofereix LLuveras-Centre de Psicologia Sanitària /Psico-ajuda, a les Empreses i/o Entitats Públiques per tal que aquestes puguin tenir a la seva disposició un servei de psicologia sense haver de tenir el psicòleg a la mateixa empresa,

Oferim diferents modalitats:

Servei psicològic als treballadors. Els empleats poden disposar del servei de psicologia d’acord amb les necessitats del servei de Recursos Humans de l’empresa. S’organitzen visites individuals que es poden fer a la mateixa empresa o al nostre Centre.

Servei d’assessorament a l’Empresa directament als departaments que corresponguin de la mateixa Empresa per ajudar a la resolució de conflictes, ajudar a gestionar situacions d’estrès, etc.  S’organitzen tallers que es poden fer a la mateixa empresa o al nostre Centre.

Intervenció a diferents col·lectius (violència de genere, tracte amb persones grans, etc.).  Segons el que es requereix es fan sessions en grup o individuals.

Ajuda a les empreses en selecció de personal cas que l’empresa hagi de fer algun procés de selecció de personal es fan les entrevistes pertinents, o les avaluacions als empleats, etc.

Si esteu interessats podeu contactar amb nosaltres al telèfon 600334250  i us podem venir a explicar com funciona el nostre servei i els beneficis que això pot reportar a l’empresa i al benestar dels seus  treballadors.