Pilar Lluveras

Dolors Aranda

Titulada terapeuta de Reiki Clínic

Telèfon: 615 15 53 17

dolorsreiki@gmail.com

Rambla Just Oliveras
48 B. 4t 4a
L’Hospitalet de Llobregat

Psico-Ajuda

Dolors Aranda

Titulada terapeuta de Reiki clínic

No acabes de sentir-te bé del tot?

Creus que et cal alguna ajuda diferent de la que has tingut fins ara?

Sóc Dolors Aranda, titulada terapeuta de Reiki Clínic (Mikao Usui).

Durant 2 anys he col·laborat amb la psicòloga Pilar Lluveras, en el tractament dels seus pacients combinant les dues teràpies, psicològica i Reiki.

Actualment faig sessions de Reiki individuals per qualsevol persona que estigui interessada. Et convido a provar la teràpia amb REIKI

A la teràpia amb REIKI s’aplica energia vital, acompanyada de música de relaxació. El practicant de Reiki actua com un canalitzador d’aquesta energia vers la persona que la rep.

La teràpia amb Reiki és una tècnica japonesa de canalització d’energia curativa que té l’avantatge d’actuar sobre els símptomes físics i emocionals.

És perfectament compatible amb qualsevol tractament mèdic i pot actuar com a complement del mateix. Està reconeguda com una teràpia alternativa.

Cada sessió té una durada de 50 - 60 minuts. El pacient resta estirat en una taula de massatge, vestit y descalç. La sessió s’acompanya de música suau i relaxant. Es pot realitzar una sessió puntualment o amb periodicitat. Un tractament complet consta de 4 sessions, una per setmana.

Imatge mostrant una sessió de Reiki

Beneficis

Contacte

Lloc de la consulta: Rbla. Just Oliveras 48 B. 4t 4a de L’Hospitalet de Llobregat 08901

Telèfon de contacte: 615 15 53 17

Correu electrònic: dolorsreiki@gmail.com