Publicat el 2 comentaris

Et consideres de la generació Einstein?

El creatiu holandès, Jeroen Boschma ha tret un llibre sobre la generació Einstein. Segons ell són tots aquests nois i noies nascuts a partir de 1988 en endavant. (podeu consultar la noticia a telenoticies-Catalunya
Deia que son una generació acostumada a conviure amb Internet cosa que fa que disposin de molta informació. Són nois, en general, molt optimistes i amb ganes d’afrontar el futur, més llestos, més ràpids i mes sociables. Que amb tota la informació de que disposen saben destriar el que els interessa i a més també destaca que davant de la publicitat aquesta “generació Einstein” no es deixa influenciar massa: Fa un avís als anunciants que mai provin d’enganyar-los perquè podrien arribar a fer enfonsar un producte.
Per contra de la tendència a considerar la generació que puja com a més mal preparada, més poc madura etc. , en aquest cas aquest anunciant reconeix que aquesta generació es molt més forta que l’anterior.

Que en penseu? si voleu opinar podeu anar al fòrum de psico-ajuda.cat.  (actualment aquest fòrum ja no està  actiu. Si voleu podeu deixar el vostre comentari)

2 pensaments sobre “Et consideres de la generació Einstein?

  1. No n’havia sentit a parlar mai d’aquesta generació però… ull!! tinc un fill nascut al 1989. A l’escola sempre ha anat molt bé, té molts amics, és espavilat i els diners no li interessen gran cosa, a la “selec” va treure un 9, està estudiant Ingenieria aeronàutica…. carai!!! sembla que té els ” simptomes” d’aquesta generació. De tota manera, són característiques que també té el seu germà ( 1978 ), el seu pare ( 1953 ) i fins i tot algun altre membre de la família.

  2. Després aquesta definició ha rebut moltes critiques. Les critiques, però, van venir sobretot dels joves

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.