Publicat el 1 comentari

Personalitat del teu gos

Tens gos? Quina personalitat té? És un gos lider o és més aviat sotmès, és sociable o tímid, agressiu o pacífic? La personalitat d’un gos és l’expressió del seu comportament en relació a altres éssers vius siguin aquests altres gossos o be éssers humans.

Un gos perfectament integrat en els hàbits de la societat actual és capaç de guanyar-se un lloc de privilegi dins l’estructura familiar. Al mateix temps la companyia del gos pot proporcionar a les persones molts avantatges; pels nens sobretot es converteix en un inseparable company de jocs que l’ajudarà a estimular la seva imaginació al mateix temps que l’obligarà a desenvolupar la seva capacitat de comunicació. En definitiva potenciarà la seva personalitat fent que adquireixi major estabilitat emocional.

Poso el vídeo que he trobat al Bloc dels oients de Rac1.

Un pensament sobre “Personalitat del teu gos

  1. Simpatica la situació. Els gossos amb les seves eines poden fer callar els nens molt millor que nosaltres

    Trip

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.