Psico-Ajuda 2.0

Ja feia temps que estàvem treballant en la versió 2 de Psico-Ajuda, i avui ens complau informar-vos que ja la tenim aquí!

Primer de tot vull presentar-me: sóc l’Aljullu, l’encarregat de tota la part informàtica de Psico-Ajuda (possiblement m’heu vist pels fòrums). A continuació vull fer un breu resum de totes les novetats d’aquesta versió.

Captura de pantalla del bloc

Bloc

El bloc ha patit un canvi radical, com veieu hem migrat de Blogspot a WordPress. Això ens permet moltes coses, com tenir una plantilla més personalitzada, afegir widgets i extensions, tenir el bloc al nostre servidor…

A partir d’ara tindrem per una banda categories i per l’altra etiquetes, això permetrà una millor gestió de les entrades i a la vegada més facilitat si estem cercant quelcom que vam veure al bloc però no sabem com es diu.

També hem incorporat un calendari amb el qual es pot navegar pels dies amb activitat. També hi ha una llista amb els darrers 5 comentaris.

Wiki (entra-hi!)

També hem fet un rentat de cara al wiki, ara hem migrat a MediaWiki (el mateix sistema que fa servir la Viquipèdia), que permet fer moltes més coses. De moment el wiki és molt petit, per això esperem la col·laboració de tothom qui pugui. Moltes gràcies!

Web

També hem fet alguns canvis al web en general. Ara complim millor els estàndards web, els tests es poden fer a través de la finestra principal i no una emergent…

I una notícia molt importnat: ara Psico-Ajuda està traduïda al castellà i l’anglès (gràcies Lord!). Psico-Ajuda seguirà tenint el català com a llengua principal, però volem oferir els nostres serveis al major nombre de persones. Si sabeu alguna llengua més, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us estarem molt agraïts.

Psico-Ajuda 2.0 és una pàgina web 2.0, ja que permet una interacció a tres bandes (usuari←→Psico-Ajuda←→psicòlegs): podeu participar deixant comentaris al bloc, participant al fòrum donant la vostra opinió, escrivint al wiki sobre temes de psicologia o fent una consulta privada.

Cal dir que la feina no està acabada, ni molt menys. Primer de tot cal corregir algunes coses d’aquesta versió que no funcionen com esperàvem. A més a més, ja tenim la vista posada cap a Psico-Ajuda 3.0, que inclourà una nova interfície, un redisseny visual i moltes més novetats!

Etiquetat amb:
Publicat a psico-ajuda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu
On som
A L'Hospitalet de Llobregat
Rbla Just Oliveras 48 4t 4A 08901 L'Hospitalet Llob