Publicat el 3 comentaris

La privacitat del nostre pensament

Avui a la premsa ha sortit publicat que aviat sortirà a la venda un casc EPOC, que pot llegir el nostre pensament, dissenyat per la firma australiana Emotiv System.

Amb el casc, un jugador de videojocs podrà desplaçar el seu personatge fent servir només el pensament o bé podrà fer desaparèixer un objecte imaginant que no hi és.

Inicialment està creat per tenir una aplicació immediata en el món del videojoc, però també tindrà utilitat en el món de la medicina.

Però, com pot modificar la nostra vida? Imaginem per exemple que aquest casc es posa a la venda pel públic en general. Trobar-te que la gent que t’envolta pot saber el que penses en cada moment, no és això una invasió a la nostra intimitat?

Font : El casc que llegeix el pensament

3 pensaments sobre “La privacitat del nostre pensament

  1. Benvinguts al 1984. Per més informaciódirigiu-vos al ministeri de la veritat. Allà us n’informaran.

  2. “Imaginem per exemple que aquest casc es posa a la venda pel públic en general. Trobar-te que la gent que t’envolta pot saber el que penses en cada moment, no és això una invasió a la nostra intimitat?”

    Però que mai et pots treure el casc?

  3. Nuitari, si similar al llibre de George Orwell, seria una de tantes maneres de controlar a la població.

    Aljullu, el fet que a través d’un videojoc puguin saber el que penses significa que tard o d’hora arribarà al públic en general i potser no exactament amb aquest casc.
    Evidentment, ara si que et pots treure el casc, però qui sap si després encara que nosaltres no vulguem també podran saber el que pensem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.