Publicat el 1 comentari

Els turistes suïcides

El divendres 13 de febrer a Cuatro van emetre un documental de la televisió anglesa sobre els turistes suïcides. S’anomena així a aquelles persones que es desplacen a Suïssa per tal que se’ls ajudi a practicar un suïcidi voluntari.

En el documental s’ensenya tot el procés des que ho sol·liciten fins que es practica el suïcidi d’un pacient terminal el professor universitari Craig Ewer. Juntament amb aquest suïcidi el reportatge explica també la demanda que fan un matrimoni on ell també té una malaltia terminal però ella està en perfecte estat de salut. En aquest segon cas es denega la petició.

Encara que el debat. per molts, és si una persona amb una malaltia terminal té dret a demanar que l’ajudin a realitzar-se un suïcidi voluntari, per a molts d’altres la discussió seria si una persona en perfecte estat de salut com l’esposa del matrimoni que apareix en el reportatge, se la pot ajudar a practicar un suïcidi voluntari.

Vídeo promocional

Un pensament sobre “Els turistes suïcides

  1. per cert, hi ha un tema obert en el fòrum de fa ja uns dies que parla més o menys d’això: Morir dignament sense tenir cap malaltia
    http://www.psico-ajuda.cat/phpBB3/viewtopic.php?f=12&t=525

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.