Publicat el 2 comentaris

Què t’excita més, ho reconeixeries públicament?

A Wikinoticia han publicat aquest comentari a l’estudi que va fer la psicòloga Meredith Chivers de la Universitat de Queens, Ontario, Canadà per analitzar què els agrada i què no els agrada a homes i dones en relació al sexe.

Meredith Chivers va preguntar a homes i dones què els excitava i després ho van mesurar objectivament. Els homes van coincidir, però les dones van demostrar excitar-se amb coses que segons elles no les excitaven.

Va demanar a un grup de dones i un altre d’homes que miressin una sèrie de vídeos en un ordinador. Els va mostrar:

  • Un vídeo amb simis tenint relacions sexuals.
  • Vídeos d’homes i dones tenint sexe, tant heterosexuals com de lesbianes i d’homosexuals.
  • Vídeos d’homes masturbant-se, dones fent el mateix,
  • Homes caminant nus per la platja i dones fent exercici.

Els subjectes de l’estudi eren tant heterosexuals com gais. Mentre miraven els vídeos, es mesurava la seva excitació d’una forma objectiva (es mesurava els genitals tant dels homes com de les dones, que estaven connectats a sensors per saber si efectivament estaven excitats o no) i subjectiva (se’ls hi demanava que votessin què els interessava i què no).

Els resultats van ser els següents:

Els homes, van respondre coherentment amb el que van experimentar físicament: els qui eren heterosexuals es van excitar amb les escenes de sexe heterosexual i amb les lesbianes, mentre miraven dones masturbant-se i fent exercici. Ni es van immutar davant les altres escenes. Els homosexuals es van excitar en un patró oposat. Cap es va interessar sexualment en el vídeo dels micos bonobos.

El mesurament objectiu i la resposta subjectiva dels homes va coincidir.

Amb les dones va ser tot diferent, la resposta física no va coincidir amb l’opinió que van manifestar: sense importar si eren lesbianes o heterosexuals, van demostrar estar excitades quan veien homes amb homes, dones amb dones i dones amb homes. Es van excitar més al veure les dones exercitant que als homes nus a la platja. I el seu flux sanguini va pujar ràpid al veure els micos tenint relacions.

Quan se’ls va demanar que diguessin el que els agradava subjectivament, gairebé no van coincidir en res: les dones heterosexuals van dir no excitar-se al veure lesbianes, si bé la seva vagina no va dir el mateix. En mirar als homes homosexuals també van dir no interessar-se. I al veure sexe heterosexual van reportar estar més excitades del que realment estaven.

Les lesbianes per seu costat, van manifestar estar excitades quan apareixien dones en la pantalla, però no si només apareixien homes, malgrat que la seva vagina no hi estava d’acord .

I tant heterosexuals com a lesbianes van dir no sentir-se gens excitades al veure els simis bonobos.

A Wikinoticia atribueixen aquests resultats a la indecisió de la dona a l’hora de definir-se, aquest és el comentari que fan:

El mateix Sigmund Freud es va preguntar fa molts anys: “La gran qüestió que mai ha estat resposta i a la qual no he pogut respondre, malgrat 30 anys d’investigació sobre la ment femenina, és què desitgen les dones?” Pel que sembla ni les dones saben el que volen.

Des de Psico-ajuda hi veien un altre explicació. El desacord entre el que realment senten les dones i el que diuen que els excita només s’explica perquè la societat encara no està preparada per a què les dones manifestem obertament el que sentim sexualment parlant. Hem de continuar lluitant perquè això deixi de passar (podeu opinar en el fòrum de Psico-ajuda).

Font: Wikinoticia, TNYT

2 pensaments sobre “Què t’excita més, ho reconeixeries públicament?

  1. Q interessant l’estudi…

  2. Doncs és molt curiós ^^
    jajajja i si, ho ha dones que sí que saben què volen 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.