Dra. Esther Costa. Parlant sobre hipnosi

Dies enrere vam obrir una nova secció on us convidàvem a explicar la vostra experiència.

La Dra. Esther Costa i Gatell llicenciada en medicina, màster en hipnosi clínica i especialista en medicina psicosomàtica, ens dona a conèixer un treball on hi consten diferents converses que va mantenir i està mantenint amb les seves pacients abans de començar les sessions d’hipnosi. Aquest es part d’un dels seus diàlegs:

La hipnosi Clínica és un amplificador que incrementa la receptivitat de la persona augmentant la seva capacitat associativa i de reactivació de recursos…

M’agrada utilitzar la informàtica com a metàfora per a explicar-ho: per regla general una persona asseguda davant d’un ordinador només treballa amb pocs arxius o programes simultàniament, no? Si volgués obrir-los tots alhora el més probable es que l’ordinador es col·lapsés,… encara que l’usuari sap que en cas de necessitar alguna altra dada, només ha de buscar-la en el disc dur. La nostra ment funciona de forma similar. No podem activat tots els nostres records i experiències passades simultàniament, però això no treu que quan vulguem s’activi immediatament. A aquests arxius actius els anomenem “ment conscient”, i a la resta “ment inconscient”. La hipnosi és un canal d’accés a la ment inconscient, de manera que permet obrir i tancar els nostres arxius emmagatzemats d’una manera controlada i terapèutica.”

Podeu consultar un d’aquests diàlegs en el document “Conversando sobre la hipnosis”.

Publicat a hipnosi, testimonis

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu
On som
A L'Hospitalet de Llobregat
Rbla Just Oliveras 48 4t 4A 08901 L'Hospitalet Llob