Publicat el Deixa un comentari

Música medicinal

Vam obrir una nova secció on us convidàvem a explicar la vostra experiència. Avui posem un post de la Nuitari que va publicar en el seu bloc de música L’Ongakukaneko

És un dilluns qualsevol, a la estació de Sants, andana 5. Em trobo amb un company que també estudia música i ens posem a xerrar. M’explica que ell te asma però que com que toca la trompa no necessita medicaments ni res. No és el primer cop que m’ho explica, però tot i així ho trobo curiós. I no és l’únic cas. Fa temps em va passar que em vaig trencar l’os d’un dit de la ma esquerra. Quan es va refer no va acabar de quedar recte, però com que era molt poc el traumatòleg em va dir que per tan poca cosa no calia operar res. El problema és que aquest curs vaig decidir començar a tocar la viola, i aquí si que necessito el dit al seu lloc. Vaig anar al traumatòleg per un problema del genoll i vaig aprofitar per comentar-li el tema. Després de mirar-se’l em va dir que per tan poca cosa no valia la pena operar-lo, i que pel simple fet de tocar la viola aniria exercint prou els músculs de la ma com per a que tornessin a posar el dit al seu lloc. Efectivament, començo a notar que em costa menys que abans posar el segon i el 3er dit junts.

També fa temps que vaig començar a aprendre a tocar l’oboé al conservatori. Llavors el costum d’anar per nadal amb una amiga a nedar a una piscina que està coberta, i quina va ser la meva sorpresa al notar que era capaç d’aguantar molta més estona sota l’aigua que abans! No necessito cap augment de la capacitat pulmonar, però no està de més. Quan li vaig comentar a la professora em va explicar que al seu marit, que és trompetista, li van fer una prova d’alcoholèmia i que va bufar tan fort que va trencar el trasto amb que et fan la prova.

Quines aplicacions més hi haurà?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.