Publicat el 1 comentari

El poder de la música sobre l’aigua

abans de sentir músicaEn la pel·licula “Los mensajes ocultos en el agua” s’analitza el comportament de l’aigua davant de la música i de les paraules.

El Dr. Masaru Emoto de l’Institut General U.H.M. ha estudiat l’aigua i en la seva publicació “els missatges de l’aigua” mostra moltes fotografies de l’aigua i els cristalls que fa quan està congelada.

El professor estava interessat en poder demostrar els missatges de l’aigua i la capacitat que té l’aigua de retenir certa informació: Es va centrar en els cristalls que fa l’aigua quan està congelada, i en les variacions que aquests cristalls pateixen quan senten música o quan estan en contacte amb certes paraules.

En aquest post comentarem la capacitat que té la música davant d’aquests cristalls d’aigua congelada. El Dr. Masaru Emoto juntament amb el seu equip van descobrir que certs tipus d’aigua feien uns cristalls, i partint de la premissa que tot el que existeix vibra és a dir que té energia, va centrar la seva investigació.

Segons el professor aquesta energia viatja a través de l’aigua, per tant va demostrar que Si aquesta estructura cristal·lina de l’aigua s’exposa a la música, canvia. Quan l’aigua s’exposa a la música el seu costat expressiu es manifesta i els cristalls es van transformant a mida que van sentint la música.

després de sentir música Segons els Dr. Masaru Emoto la música va ser creada per portar la nostra vibració a un estat intrínsec, és a dir, per equilibrar els fets que hem anat vivint al llarg de la història. En cada moment es composa una música diferent que ajuda a equilibrar i a reajustar les vibracions que la història distorsiona i per això es pot dir que és una forma de curació abans de ser art.

Un pensament sobre “El poder de la música sobre l’aigua

  1. […] poder de les paràules de Pilarll Com a continuació al post que hem publicat “El poder de la música sobre l’aigua” i tal com continua explicant el Dr. Masaru Emoto de l’Institut General U.H.M en la […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.