Publicat el Deixa un comentari

El poder de les paraules

Com a continuació al post que hem publicat “El poder de la música sobre l’aigua” i tal com continua explicant el Dr. Masaru Emoto de l’Institut General U.H.M en la pel·licula “Los mensajes ocultos en el agua” les paraules tenen una força vibratòria amb capacitat de provocar un efecte a l’aigua, és a dir va considerar la possibilitat que l’aigua es modifiqués en funció de les diferents paraules amb les que estigués en contacte.

aigua pilar 2Va posar aigua en diferents pots amb una etiqueta en cada un d’ells on s’escrivia paraules positives o paraules negatives: com per exemple poden ser la paraula guerra i o la paraula pau i va poder observar que l’aigua que estava dins dels pots que tenien etiquetes amb paraules suaus tenien cristalls més suaus,i l’aigua que estava en contacte amb paraules negatives tenien uns cristalls més bruscos.

L’aigua ens permet veure el poder amagat de les paraules.

En un altre experiment es projecta el pensament en l’aigua: un grup de persones es concentren davant de l’aigua i li mostren agraïment (se li diu gracies aigua, et cuidarem, etc) i es va comparar amb una altra aigua que s’havia ignorat totalment. Els resultats van demostrar que l’aigua que s’havia exposat a pensaments positius tenia cristalls, i l’aigua que havia estat ignorada no n’havia fet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.