Publicat el Deixa un comentari

Tanquem el fòrum

Sentim haver-vos de comunicar que des de Psico-Ajuda hem decidit tancar el fòrum.

És una notícia que ens entristeix, ja que aquest octubre el fòrum hauria arribat als dos anys d’edat i, tot sigui dit, havia estat un punt de trobada per a molts de nosaltres. Allà havíem intercanviat opinions i comentat notícies de tota mena.

Malgrat això, és cert que els darrers mesos l’activitat del fòrum havia anat minvant.

El motiu del tancament és perquè, al servidor del nostre lloc web, la base de dades havia superat en escreix la mida màxima que teníem permès. Potser us haureu adonat que aquests darrers dies la wiki no es podia consultar i el bloc no rebia actualitzacions.

Per fer front això l’únic remei que hem tingut ha estat eliminar el fòrum i així poder continuar amb el bloc i la wiki oberts.

Tot i això, no tot són notícies negatives. Hem fet una còpia de seguretat de la base de dades del fòrum, de manera que en un futur és possible que el tornem a reobrir. A més, si algú té especial interès en recuperar alguna de les dades del fòrum, ens podem ocupar de fer-li arribar.

Moltes gràcies per la vostra comprensió.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.