Publicat el Deixa un comentari

Feng Shui i el nostre entorn

L’energia del nostre entorn pot aportar-nos serenitat i èxit o provocar-nos obstacles i estancaments.

El Feng Shui permet utilitzar aquesta energia pel nostre propi benefici i benestar.


Hi ha vegades que entrem en un lloc i notem tensió o estrès. Això ens fa estar malament i tenir ganes de marxar. Per contra pot ser que entrem en un altre lloc i experimentem una sensació de tranquil·litat i relaxació que ens fa sentir-nos en harmonia amb l’entorn.

El Feng Shui es un art mil·lenari amb la funció de canalitzar l’energia que ens envolta perquè aquesta no estigui estàtica i pugui fluir lliurement aconseguint un ambient harmònic. El Feng Shui es preocupa per explica què hem de fer per sentir-nos a gust a casa nostra o a la nostra feina (Podeu consultar quin son els aspectes de casa nostra a tenir en compte segons el Feng Shui a SaludTerapia).

L’energia universal que ens envolta, Chí, pot circular o estancar-se, hi ha dos tipus d’energia el Ying com energia densa, lenta, tranquil·la, i el Yang com energia dinàmica, lluminosa, amb molta activitat. Son complementaries i han d’estar en perfecte equilibri. El Ying es la que es troba a llocs tranquils (cementiris, hospitals) llocs on hi ha hagut dolor. Son llocs poc adequats per construir-hi un edifici. El Yang estar en llocs amb molta activitat i ens pot provocar estres, irritabilitats.

El Feng Shui avarca moltes branques, com l’arquitectura, la decoració, actualment s’està ampliant fins hi tot a l’anàlisi de les antenes de telefonia, microones,etc. Fins hi tot en moltes zones d’Àsia, el traçat de les ciutats i el disseny dels edificis segueixen els preceptes del Feng Shui. En aquest sentit, Hong Kong és coneguda com la ciutat més Feng Shui del món. En l’actualitat, per demanar un permís de construcció en aquesta ciutat cal presentar un projecte de Feng Shui signat per un Mestre titulat.

El Feng Shui es basa en la capacitat de percebre aquestes energies perquè no ens perjudiquin i les aprofitem al màxim. Acompanyant el Feng Shui amb una actitud positiva davant la vida ens ajudarà a millorar les nostres relacions, la salut, la prosperitat el benestar i l’harmonia.

Feng Shui Vida

Imatge de Auswandern Malaysia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.