Publicat el Deixa un comentari

Una màscara enganxada a la cara

Aquests dies he rebut aquest correu de l’Anna i l’he volgut compartir amb tots vosaltres.

 

Hola Pilar,

T’escric per un dibuix que vaig fer fa un temps sobre com em sentia fa 10 anys i he pensat que potser el vols publicar.

Per cert, jo vaig ser la que et vaig enviar una consulta sobre autolesionar-se (amb el sobrenom d’Anna) (vegeu “Em venen pensaments de tallar-me. Tinc por de no poder parar!)

“Quan sortia al carrer se m’enganxava una màscara que m’impedia ensenyar-me tal com em sentia, cosa que a la vegada em va impedir d’explicar que sempre estava trista”.

mask_text_cat

Fa 10 anys vaig fer el batxillerat. En aquella època tenia l’autoestima pel terra, no em podia concentrar i les notes eren més aviat dolentes entre d’altres problemes.

Em sentia culpable de no aconseguir res i em veia com una persona inútil i que seria millor que no existís. Per dins estava sempre trista, però quan sortia al carrer, en un lloc públic em sentia incapaç d’explicar la meva situació, d’expressar d’alguna manera que no estava bé. Era com si tingués una maledicció on se m’enganxava una màscara que m’impedia ensenyar-me tal com em sentia, cosa que a la vegada em va impedir d’explicar que sempre estava trista. Hi va haver un company de classe amb qui ho vaig intentar, però no em va creure ja que sempre em veia bé.

El dibuix el vaig fer posteriorment a tot allò, però representa aquella sensació de tenir una màscara enganxada a la cara.

 

 

Moltes gràcies Anna pel teu dibuix.  A vegades, estem tan preocupats pel que pensin els altres, o de no decebre als altres que ens oblidem del que sentim nosaltres mateixos.  Fer aquest dibuix ja es adonar-te’n del teu estat d’ànim i de com actues davant de les diferents situacions.

Felicitats per tota la gran feina que estàs fent amb tu mateixa. Segur que amb la teva valentia d’enviar aquest correu, ajudaràs a molta gent que estigui passant pel mateix que tu vas passar fa 10 anys.

Una abraçada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.