Mètode Lluveras

Mètode basat en potenciar els recursos interns que cada un de nosaltres disposem en el nostre interior per poder fer front a la situació en que ens trobem en aquests moments. Integrem la Hipnosi clínica, EMDR i EFT. Amb aquest mètode s’aconsegueix la resolució del problema i s’aconsegueix una visió de la nostra realitat de manera més funcional. Aquesta nova visió implicarà un canvi en positiu en les nostres emocions i per tant en el nostre benestar:

Treballem juntament amb el pacient i des d’un abordatge on integrem les les següents vessants:

  1. Amb la ment racional. Per això utilitzem la teràpia Cognitiva-conductual i la TREC amb el debat socràtic.
  2. Amb l’inconscient o ment irracional. Amb la hipnosi clínica.
  3. Amb els traumes que es puguin tenir. Amb EMDR (desensibilització amb estimulació bilateral).
  4. Amb el cos, desbloquejant l’energia. Amb EFT (Tècnica d’alliberament emocional), amb una adaptació del mètode Sedona i amb hipnosi.
  5. Entre les sessions de teràpia el pacient fa sessions personalitzades de teràpia Psico-Reiki (Reiki adaptat a la problemàtica psicològica que s’estigui treballant en consulta).
  6. En aquells casos que calgui (fòbia a volar, agorafòbia, fòbia social, a la sang, a conduir, etc.) es fa Teràpia Virtual (exposició a través de l’ordinador i ulleres amb 3D).

Considerem molt important la relació terapeuta-pacient aquest, com a part activa del projecte de canvi. Després d’un pacte mutu intentem que les intervencions siguin de curta durada: aprendrà exercicis per tal que els pugui fer ell mateix a casa i també li demanem un compromís ferm per participar amb petites feines que haurà de fer també a casa.

En d’altres casos, treballem en equip, amb altres professionals de la salut.

Segons els casos la teràpia la farà la Pilar Lluveras o algun membre de l’equip equip.

Lluveras- Centre de Psicologia Sanitària (telefon 600334250)