Teràpia Adults

Considerem teràpia d’adults aquesta teràpia que es fa amb persones més grans de 18 anys.  Moltes vegades hem anar aguantant al llarg de la nostra vida.

Potser ara ha arribat un moment que t’adones que no pots continuar endavant si no fas una mica de “neteja” perquè de petit has patit alguna situació traumàtica, o potser en aquests moments de la teva vida has patit una situació molt impactant, o se t’ha mort una persona estimada i no aconsegueixes gestionar el dol correctament, o.. .  Es ara, el moment que et cal fer una teràpia psicològica.

Però, quan decidim anar a fer una teràpia cal que tinguem en compte els següents aspectes:

  • Fer la teràpia implica treballar amb aspectes de la nostra vida que pel que sigui hem volgut tenir guardades.
  • Fer teràpia implica un compromís, un compromís cap a nosaltres mateixos, cap al psicòleg i cap a les feines que cal fer a casa.
  • Fer teràpia implica treballar en un canvi, un canvi de comportament, o un canvi de visió de la vida, o un canvi de… per la qual cosa, aquest canvi es pot produir ràpidament o més lentament.  Cal doncs tenir paciència i anar treballant.

En el nostre Centre apliquem el Mètode Lluveras per ajudar a trobar la sortida a la situació que estem vivint en aquests moments.  Ens basem sobretot en potenciar els recursos que cada un de nosaltres tenim, treballant amb Hipnosi Clínica, amb EMDR i EFT.

Fem una visita informativa gratuita i cas que la persona es decideixi a fer la teràpia es fa la 1a, 2a i 3a sessió d’1h i mitja i a partir de la 4a sessió son d’una hora.  Entre mig un dia es fa una sessió gratuita de Psico-reiki.

Vegeu més informació a Pilar Lluveras-Centre de Psicologia Sanitària Telèfon 600334250

Categories
Canal del Youtube
Consulteu mes videos en el nostre Canal
arxiu
On som
A L'Hospitalet de Llobregat
Rbla Just Oliveras 48 4t 4A 08901 L'Hospitalet Llob