Pilar Lluveras - Coordinadora de LluverasPsicologia

Psicòloga col·legiada 17141 / Teràpia amb Hipnosi clínica, EMDR i EFT

Lluveraspsicologia.com

Mai he cregut en els psicòlegs

No crec que un home-dona que no em coneix de res em pugui ajudar si no m'he pogut ajudar jo mateix!

Quina mandra em fa haver d'explicar la meva vida a un desconegut

És probable que et sentis identificat amb alguna d'aquestes frases però continues tenint alguna qüestió dintre teu que no aconsegueixes resoldre tu mateix. Ha arribat l'hora de posar-te a mans d'un professional de la psicologia. Per què?

Les persones disposem de:

 • Una ment inconscient que és la que té els recursos per ajudar-te a sortir de la situació en què estàs en aquest moment. Molts de nosaltres desconeixem que sigui tant important.
 • La ment racional que està constantment analitzant els pros i els contres de les situacions. Amb aquesta ment racional cada un de nosaltres intentem solucionar els problemes que se'ns presenten al llarg de la vida.

Perquè no aconsegueixo sentir-me bé?

A la nostra ment hi tenim escrites totes les nostres creences. Aquestes són com unes pautes que ens marquen el que és correcte o incorrecte en les nostres vides. Quan la nostra forma d'actuar entra en contradicció amb alguna d'aquestes creences cal adonar-nos-en per poder deixar-la sense efecte.

Però, i si sé el perquè, com és que encara em sento malament?

Hi ha vivències en la nostra vida que ens han provocat un "trauma" (quan tenim alguna experiència traumàtica el cervell no aconsegueix processar-la i l'experiència queda en el nostre cervell com en un nus neurològic). Cal ajudar al nostre cervell perquè vagi processant aquesta informació.

Però, si tot és problema de la ment, per què em trobo malament físicament i tinc aquesta opressió al pit?

Pel nostre cos hi circula constantment energia. Quan tenim alguna preocupació o malestar físic se'ns manifesta amb un bloqueig d'aquesta energia. I tant pot aparèixer en el pit, com a qualsevol altre lloc i de qualsevol altra manera. Hem d'aprendre a desbloquejar-la.

Ara que ja has decidit que et cal ajuda externa, cal que també tinguis en compte que no tots els psicòlegs treballen sobre els mateixos aspectes, ni tampoc amb les mateixes eines. El nostre Centre utilitza el Mètode Lluveras

Com treballem

Treballem el Mètode Lluveras, mètode propi basat en potenciar els recursos interns que cada un de nosaltres disposem en el nostre interior per poder fer front a la situació en que ens trobem en aquests moments. Integrem la  Hipnosi Clínica , EMDR i EFT . Amb aquest metode s'aconsegueix la resolució del problema i s'aconsegueix una visió de la nostra realitat de manera més funcional. Aquesta nova visió implicarà un canvi en positiu en les nostres emocions i per tant en el nostre benestar:

Treballem juntament amb el pacient i des d'un abordatge on integrem les següents vessants:

 1. Amb la ment racional. Per això utilitzem la teràpia Cognitiva-conductual i la  TREC (Teràpia Racional Emotiva Conductual) amb el debat socràtic.
 2. Amb l'inconscient o ment irracional. Amb la hipnosi clínica.
 3. Amb els traumes que es puguin tenir. Amb EMDR (desensibilització amb estimulació bilateral).
 4. Amb el cos, desbloquejant l'energia. Amb EFT (Tècnica d'alliberament emocional), amb una adaptació del mètode Sedona i amb hipnosi clínica.

Considerem molt important la relació terapeuta-pacient aquest, com a part activa del projecte de canvi. Després d'un pacte mutu intentem que les intervencions siguin de curta durada: aprendrà exercicis per tal que els pugui fer ell mateix a casa i també li demanem un compromís ferm per participar amb petites feines que haurà de fer també a casa.

Segons els casos la teràpia la farà algun membre del nostre Equip i si cal treballem en equip amb altres professionals de la salut.

Les sessions es poden fer Presencials i/o Online


Organització sessions presencials

Primera visita d'informació gratuïta: concertem una breu trobada per conèixer-nos sense compromís per cap de les dues parts. S'explica com s'enfocaran les sessions segons la problemàtica de la persona i com apliquem el mètode Lluveras.

Sessions individuals:

 • Primera, segona i tercera sessió d'una hora i 20 minuts: es recull informació d'avaluació a través d'una entrevista. S'estableix un objectiu de treball amb el pacient i el pla terapèutic que seguirem.
 • Següents sessions de 50 min: s'entrenarà el pacient en el maneig de tècniques per facilitar el canvi. El nombre de sessions s'intentarà adaptar al pla que s'ha acordat en la primera visita.

Sessions de control: es fa al cap d'uns mesos i serveix per a conèixer l'evolució que s'ha experimentat.

Aquesta planificació és orientativa. En la sessió informativa, s'acorda amb el pacient segons es consideri pel bon funcionament de la teràpia.

Teràpia Online

Com funciona la teràpia online?
  Funciona similar a la teràpia presencial.  Fem una trobada gratuïta d’uns 20 minuts on t’explicarem com treballarem en les sessions, i a partir d’aquí les següents sessions són de 1h de durada (50 euros cada una).
Tipus de teràpia que fem:
  El tipus de teràpia psicològic és el mateix que el presencial. El sistema de trobada normalment és fa per Meet, o Jitsi, o Skype, o Whasapp, etc.
Com reservar la sessió online:
 • a) Pots enviar un correu a plluveras@gmail.com o trucar al telèfon 600334250 i et donarem dia i hora per fer la sessió informativa.
Com es fa la sessió online:
  T’enviem un enllaç a través del qual podràs accedir a la sessió. La pots fer tant a través de l’ordinador com del mòbil i no cal descarregar-se cap software.  
Com es fa el pagament de la sessió:
  Es pot fer el pagament per transferència bancària, per Bizum o per PayPal 24 hores abans de la sessió.
Més informació a la nostra web Teràpia online

Serveis

Àrees de treball

Curriculum

 • Llicenciada en Psicologia, especialitat clínica
 • Postgrau d'Hipnosi Clínica de la Universitat de Barcelona
 • Creadora del Mètode Psicològic Lluveras
 • Trainer en  EFT (tècnica d'alliberament emocional) per Tu Vida Ideal (contingut aprovat per Gary Crayg, creador de l'EFT)
 • Experta en Trastorns del Comportament Alimentari a la Societat Espanyola de Medicina Psicosomàtica
 • Curs d'Hipnosi Ràpida i Fulminant - Academia Internacional de Hipnosis Clínica y experimental
 • Curs Teòric Pràctic d'Hipnosi Clínica – Col·legi Oficial Psicòlegs
 • Formació Nivell 1 i 2 d'EMDR (Eye Movement Desensitization and Reprocessing)
 • Formació Nivell 1, 2 i 3 de Reiki (Usui Shiki Ryoho)
 • Curs de Musicoteràpia  per Trastorns de la Conducta Alimentària – Centre Auca Barcelona
 • Curs de Teràpia Racional Emotiva (TREC) – Institut Ret
 • Curs de Psicoterapia dels Símptomes Ansioso-Depressius, un enfocament innnovador – eduSalud
 • Curs d'Intervenció psicosocial en situacions d'emergències i desastres - eduSalud
 • Participació donant sessions en el taller Grupo joven de trabajo personal para la gestión de la ansiedad y superación de la fobia social organizats per la Dra. Costa.
 • Participació donant sessions en el taller Grupo Senior de trabajo personal para la gestión del Estrés organizats per la Dra. Costa.
 • Tallers en grup: "Aprendre les primeres nocions d’autohipnoso" i "Aprendre les primeres nocions d’EFT (Tècnica d’alliberament Emocional)".
 • 2011-2012 Taller trimestral d'hipnosi d'una hora i mitja de durada cada primer dijous de mes, a l'Ateneu de Cultura de l'Hospitalet de Llobregat.
 • Creadora i col·laboradora del Blog de LluverasPsicologia Psico-Ajuda.cat /blog
 • Resposta a les consultes gratuïtes online que es podien fer fins el 2014 a través dels webs:
 • Membre del Col·legi de Psicòlegs de Catalunya (número de col·legiada 17.141)
 • Membre d'AIHCE (Asociación Internacional de Hipnosis Clínica y Experimental)
 • Membre de l'Associació contra l'Anorèxia i la Bulímia (ACAB)
 • Membre de l'Associació EMDR Europe/EMDR España

Equip LluverasPsicologia

Contacte

LluverasPsicologia.com

Lloc de les consultes a:

Fotografies i Vídeos

 • Despatx de l'Hospitalet de Llobregat
 • Despatx de l'Hospitalet de Llobregat
 • Despatx de l'Hospitalet de Llobregat
 • Despatx de l'Hospitalet de Llobregat
 • Despatx de l'Hospitalet de Llobregat
 • Despatx de l'Hospitalet de Llobregat
 • Despatx de l'Hospitalet de Llobregat
 • Despatx de l'Hospitalet de LlobregatPodeu veure més vídeos en el nostre canal.

Opinions

Pilar Lluveras
Terapia online
Durante la cuarentena he realizado un par de sesiones online y, a pesar de mis dudas iniciales, ha sido una experiencia positiva; me ha ayudado mucho a enfrentarme con el confinamiento y estar más serena. Es una profesional increíble y lo ha demonstrado también detrás de una pantalla. Muy aconsejado!

— 7/6/2020 (10/10)

Pilar Lluveras
Terapia online:
Es la primera vegada que faig teràpia online. Es diferent de la presencial amb aspectes positius i negatius. Per mi el fer de sortir de casa i anar a la consulta em dóna un espai d ordenar idees i en sortir de digerir-les. Al estar a casa no tens aquest espais intermitjos pero guanyes el temps de desplaçament i estàs còmodament sentada al teu sofà. La resta la veig pràcticament igual. La recomano i recomano a la Pilar Lluveras com terapeuta.

— 2/6/2020 (10/10)

Pilar Lluveras
Terapia online
¿Qué decir de Pilar? Antes de llegar a Pilar ya había estado con otros psicólogos (ni peores ni mejores, simplemente diferentes) pero ella es la que dio con la clave. He tenido la suerte de hacer mi terapia con ella en persona durante un tiempo pero ahora por motivos personales, ya que vivo fuera, he seguido con las sesiones online. No puedo estar mas agradecida y a gusto con ella. Ella lo hace todo más sencillo, te sientes cómoda desde el minuto 1 y su manera de trabajar y de conectar contigo es tan especial que traspasan los límites de la pantalla. Solo puedo hablar bien y recomendarla al 100%.

— 1/6/2020 (10/10)

Pilar Lluveras
Terapia Online.
Desde que conozco a Pilar, mi vida ha cambiado. Creo que todos deberíamos asistir alguna vez en nuestra vida a un psicólogo. Te ayuda en todo momento a remover tu mochila y colocar todo en su espacio, a ver diferentes realidades, a ser más consciente. Es una gran profesional que siempre esta disponible para ayudar. Pude hacer alguna sesión online durante el confinamiento y realmente me ayudo mucho a tranquilizarme a ver luz. Su cercanía y confianza siempre relajan, ahora estoy mucho mejor, me he quitado etiquetas que arrastraba desde la infancia y trabajo cada día en mi autoestima. Siempre está disponible para ayudar. Muchas gracias Pilar por toda tu ayuda.

— 31/5/2020 (9/10)

Pilar Lluveras
Terapia online
He tenido varías sesiones en persona pero ha sido la primera vez online. Sin duda una experiencia muy positiva. La forma que tiene Pilar de conectar y hacerte las preguntas indicadas para hacerte reflexionar es igual de positivo en persona que a través de una pantalla. Mi experiencia, como siempre, ha sido muy buena, siempre me ayuda y me he sentido igual de cómoda que en persona.

— 30/5/2020 (10/10)

Pilar Lluveras
Terapia online
Pensé que la terapia online sería más fría pero, la realidad es que, la atención es prácticamente igual que en consulta. Al final la terapia es un tu a tu y eso se consigue tanto presencialmente como físicamente. Creo que es importante seguir con el trabajo que se inicia en la consulta hasta el final y la terapia online nos permite hacer eso. Estoy muy contenta de seguir con la oportunidad de poder cuidarme, incluso en la distancia física. Internet nos da grandes oportunidades y hay que cogerlas al vuelo!

— 29/5/2020 (9/10)

Pilar Lluveras
Terapia online
He hecho alguna sesión on line y he quedado encantada.

— 29/5/2020 (10/10)

Pilar Lluveras
Terapia online
La veritat és que només puc dir coses bones de la Pilar. Me la va recomanar la meva mare que viu a L'H, però jo a Bcn al barri del Clot. Porto unes 4 o 5 sessions online. La connexió entre tots dos és molt bona i és capaç d'actuar amb mi encara que sigui mitjançant la pantalla d'un PC. Fins i tot arribant a fer hipnosi. Jo porto un 2019 i 2020 de 4 operacions i la veritat és que em trobava fatal psicològicament. És molt positiva, però alhora directa i realista quan ho ha de ser. Recomano els seus serveis online 100% a tothom. Ens hem connectat tant amb Zoom com Hangouts i tot perfecte. És molt recomanable si per distancia o per motius de salut no pots desplaçar-te.

— 28/5/2020 (10/10)

Pilar Lluveras
Terapia online
Buenas, Quería aportar mi humilde opinión respecto a las sesiones online, dado que al principio era bastante reticente, ya que es demasiado innovador para mí. Pero después de haber realizado algunas sesiones, nada tiene que envidiar a las presenciales, incluso me atrevería a decir,que han sido mejores, solo por el mero hecho de estar en mi habitación, en mi espacio, con mis cosas, donde realmente me siento comoda, protegida y donde soy yo.
Este confinamiento nos ha hecho reinventarnos en algunas cosas, y he de decir que en esta ocasión ha sido para bien.
Gracias Pilar por tu apoyo y seguimiento durante estos meses.

— 28/5/2020 (9/10)

Pilar Lluveras
Llegue a la consulta desesperada. Tengo mucho dolor y estoy triste. Pilar es un encanto. Me siento muy acompañada. Ya no se que haría sin ella.

— 3/5/2019 (10/10)

Pilar Lluveras
Que dir que no s'hagin posat ja en els altres comentaris. Jo buscava un psicoleg una mica diferent. Em va agradar la combinació de les tècniques, però sobretot el que més, el tacte. La recomano

— 16/4/2019 (10/10)

Pilar Lluveras
Fui con Pilar porque mi mujer me llevó. No he creido nunca con psicologos, pero reconozco que si hubiese ido antes mi vida hubiese sido mejor. Muy agradecido

— 19/3/2019 (8/10)

Pilar Lluveras
Una amiga em va parlar de la Pilar. Vaig fer la visita informativa i ja vaig veure que m'aniria be. Van ser un mes molt intens. Se'm van ajuntar moltes coses. Però al final no saps com però veus la llum. Jo també vull donar-te les gràcies

— 14/3/2019 (9/10)

Pilar Lluveras
Porto un parell de mesos fent sessions amb la Pilar, portava coses del meu passat, però també pel que em passava ara. Ara estic molt millor. El que més m'agrada d'anar amb ella es que sempre et sents acompanyada. Sempre està allà quan la necessites. Moltes gràcies

— 11/2/2019 (9/10)

Pilar Lluveras
Llevo a mi madre que se visita con ella. Mi madre la quiere muchísimo. Al principio mi hermano y yo no creiamos que le serviria, pero si, está mejor.

— 22/1/2019 (8/10)

Pilar Lluveras
Me he ido muy bien y la recomiendo 100%

— 13/12/2018 (10/10)

Pilar Lluveras
Cuando fui no estaba muy convencida. No la conocia, y ya había ido a otros psicologos. Tenia problemas de ansiedad. Con Pilar conseguí conocerme y anticiparme a mis ataques de ansiedad a parte claro que como dice ella, "tengo que tomarme la vida de diferente manera". Encantada y no dudes que de vez en cuando volveré a hacer recordatorios.

— 23/11/2018 (9/10)

Pilar Lluveras
Vaig a anar a la consulta perquè me la van recomanar uns coneguts. Estava passant un moment complicat, falta de seguretat quan estava amb gent, etc. i em va ajudar molt. Ara que ja han passat uns mesos i em sento fort m'he decidit a posar el comentari. Moltes gràcies per la teva ajuda

— 17/9/2018 (9/10)

Pilar Lluveras
Equipo compenetrado, humano y dedicado al paciente. Encantada de haber encontrado a un equipo tan bueno y eficaz para tratar temas delicados y personales.

— 4/6/2018 (9/10)

Pilar Lluveras
Nunca había ido a un psicólogo. No creía que me pudiese ayudar nadie y menos una persona que no conocía de nada. Pero solo en la visita informativa ya me sentí muy cómoda. Me gustó la manera de trabajar y en seguida me puse en marcha. Ahora ya hemos quedado que descansamos de visitas y espero que si tengo que volver, solo sea de vez en cuando y para hacer recordatorios. Muchas gracias Pilar.

— 17/3/2018 (10/10)

Pilar Lluveras
Hace dos años aproximadamente que acudí a Pilar para tratar un trastorno de ansiedad generalizada que llevaba arrastrando unos 8 años. Después de haber pasado por 3 psicólogos distintos, habiendo hecho principalmente terapia psicoanalista, había aprendido a conocerme pero sentía que necesitaba algo más, ya que la ansiedad continuaba. Sentía que necesitaba una terapia más de presente, aprender a reducir la ansiedad y solucionar mis problemas en el ahora y de forma más práctica. Gracias a Pilar he conocido otras técnicas, a mi sobre todo me funciona mucho el tapping. A parte de las sesiones, algo que me ha gustado mucho ha sido la posibilidad de poder escribir mails entre sesiones, porque cuando escribes justo en el momento que te sucede algo te expresas tal y como lo sientes en ese momento. Y su respuesta te hace reflexionar, te hace sentirte acompañado y quizás llegar a la otra sesión de otra forma, con otro punto de vista y preparada para continuar avanzando. Eso es una muestra de la verdadera vocación de Pilar por su profesión, incluyendo también alguna sesión de reiky, que son excepcionales. Con todas las técnicas que va aplicando según el caso, hace que la terapia sea fructuosa y generan la confianza de una inmejorable profesional. Gracias Pilar por todo. Seguimos en contacto!

— 22/9/2017 (9/10)

Pilar Lluveras
Pilar es una profesional de los pies a la cabeza y la recomiendo con total seguridad. Fui a su consulta por problemas de ansiedad. Llevaba mucho tiempo yendo a hacer terapia cognitivo-conductual y, a pesar de ayudarme en algunos aspectos, veía que estaba estancada y no conseguía terminar de gestionar bien mis problemas de estrés. Pilar combina varios tipos de terapia entre los que destaca la hipnosis, con ello consigue acceder a la parte del subconsciente a la que no se accede por la terapia convencional. No es un tratamiento "mágico" que vaya a solucionar tus problemas en una sola sesión, se necesitan meses de trabajo, pero puedo asegurar que desde la primera sesión ya noté un cambio enorme y en pocos meses conseguí reaccionar de forma calmada y gestionar más eficientemente los diferentes problemas que me causaban estrés. Pilar es una persona super atenta que se preocupa de verdad por sus pacientes. En todo momento muestra disposición para ayudar en todo lo que está en su mano y se preocupa por que muestres una evolución positiva. Si has probado otro tipo de terapia durante años y ves que no evolucionas recomiendo totalmente que pruebes el tipo de terapia que hace Pilar, su calidad profesional y su trato personal son inmejorables.

— 27/8/2017 (10/10)

Pilar Lluveras
Visite a Pilar a principios de Enero ya que tenía bastante ansiedad y me sentía con mucho estrés en el trabajo, no la conocía y tenía miedo de que no me pudiera ayudar con el momento que estaba viviendo, pero solo con la primera sesión ya note una mejoría. Ella aparte de la terapia en consulta, te ayuda con ejercicios y correos, es una persona que hace que te sientas en casa. Es recomendable 100% y no puedo estar más contenta de haberla elegido a ella.

— 2/6/2017 (10/10)

Pilar Lluveras
Decir que la pilar es una psicóloga estupenda me a ayudado lo que otros psicólogos ( bastantes más de 10) en mis 28 años de vida no me pudieron ayudar. Sus técnicas son muy novedosas por lo menos para mí, que nunca las había probado. Para mí la pilar a sido una pequeña luz al final del túnel. Por eso la recomiendo 100 por 100. Gracias.

— 31/5/2017 (10/10)

Pilar Lluveras
Ha sido genial encontrarme con Pilar. Gran profesional. Con su ayuda he ido superando situaciones complicadas. También aprendiendo y resolviendo problemas, que a través de sus técnicas vas dejando atrás. Y cuando aparece esa especie de rumiación puedo de decir:basta! a mi cabeza. Y luego está la comunicación vía mail, no solamente te ayuda y sabes que está ahí, si no que como queda escrito, lo puede leer y releer como una herramienta más en caso de "bajón" y eso tranquiliza y ánima mucho..

— 23/2/2017 (10/10)

Pilar Lluveras
Vaig començar amb la Pilar després d'haver-me-la recomanat una pacient seva, i no podia fer res més que no provar-ho i estic encantat amb la decisió presa. Des de feia temps sabia que necessitava fer teràpia, aprendre a gestionar amb un punt de vista més seré les reaccions que tinc, superar coses del passat, saber portar i conduir les regnes de la meva pròpia vida. I vaig arribar a la primera cita amb la Pilar. Des del primer moment trobes una professionalitat desbordant, et fa sentir en un ambient càlid, segur, que et genera confiança per obrir-te a tu mateix i materialitzar els teus problemes. I les seves teràpies i les eines que ensenya durant les sessions són molt útils i arribes a ser conscient de com socialment estem educats I com de bé ens aniria des de petits ser educats com per exemple saber controlar la nostra ment irracional. A banda de tot això, amb Pilar no només hi han les sessions presencials, sinó que podem parlar d'un seguiment continu que és d'agrair moltíssim, transmet un interès per tú molt gran i això, ajuda molt. Finalment, ha estat la primera vegada que he provat I fet hipnosi i reiki I només puc dir que funcionen i que es tracten d'un complement genial en una teràpia, jo mateix em sorprenia positivament dels resultats que donen al comentar-ho amb Pilar.

— 20/2/2017 (10/10)

Pilar Lluveras
Ja he fet varies sesions amb la Pilar i estic força content. El fet de fer servir técniques específiques en comptes de nomès parlar, es força efectiu. Ho recomano a qualsevol que tingui cap problema d'aquest tipus, ja que pel cos anem al metge, per la ment s'ha d'anar al psicòleg. "mens sana in corpore sano"

— 20/2/2017 (10/10)

Pilar Lluveras
Estic molt contenta del tracto debut per part de la Pilar. Considero que és una gran professional i, a més, no et deixa sola en cap moment. És una persona amable, propera, que realment es preocupa per la persona. Per mi, a diferència d'altres psicòlegs on he anat, trobo que la teràpia és més ràpida i efectiva. Jo estava molt malament i, en uns mesos, he millorat moltíssim. Estic molt agraïda a aquesta gran professional.

— 19/2/2017 (10/10)

Pilar Lluveras
Pilar es una persona amb un encant personal. S'ha de coneixer i posar-se a les seves mans. D'altra banda, te una professionalitat desbordant. Es preocupa pels seus pacients de manera que en tot moment et sents recolzada. Si qualsevol persona, per petit o gran que sigui el problema es vol posar en contacte amb ella, crec que es la millor persona, tant a nivell professional com a nivell huma, ja que es molt important tenir una gran confiança amb el teu psicoleg. Gracies PIlar per tota l'ajuda que m'has brindat i que de ben segur, continuaras donant a totes les persones que et coneguin.

— 2/12/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
Quan vaig arribar a veure la Pilar estava molt desorientada. Cada cop que sortia d'una visita em sentía més forta i amb les idees més clares del que necessitava i volia. La Pilar sempre molt atenta tant en les visites com per email. ¡Gràcies per fer-me sentir tant valenta!

— 14/9/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
Llegué a un punto en la vida,que no veía mi futuro ....sentimentalmente y profesionalmente,con Pilar aprendí que puedo ser capaz de todo,si me lo propongo,que no hay piedras ni muros, que corten el camino para poder avanzar en la vida. También aprendí a decir todo lo que pienso,ya que me producía una irritabilidad muy heavy! Gracias a ella se lo que quiero en la vida,y tengo las cosas muy claras!Y por eso te doy las gracias Pilar!!

— 8/9/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
No sabria explicar exactament com ha passat, però suposo que precisament en això hi ha part de la màgia que tant m’ha agradat trobar. Després de perdre moltíssimes guerres vaig demanar ajuda a la Pilar. Increïble com en dos mesos m’ha ensenyat a fer servir totes les meves armes per lluitar, i aquesta vegada guanyar. Moltíssimes gràcies per tot, de veritat. Has sigut un regal.

— 10/8/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
Llegué a terapia con una angustia y una ansiedad que me impedía hacer mi vida de una forma sana. Gracias a la visión que me han aportado las sesiones de Pilar y los métodos que ella utiliza he podido aprender herramientas para favorecer mi bienestar emocional. No creo mucho en terapias alternativas como el reiki o la hipnosis pero estaba dispuesta a probarlas. Creo que funcionan y encajan perfectamente con una terapia psicológica. He estado y estoy encantada de haberme decidido por Pilar ,probar cosas nuevas,adquirir habilidades y describir muchas otras que tenía pero no veía!

— 21/7/2016 (9/10)

Pilar Lluveras
Vaig demanar visita amb la Pilar després de llegir els comentaris dels i les pacients que escriuen la seva valoració. Què diferencia la Pilar d'altres professionals? -La Pilar treballa amb diferents tècniques que t'ajuden a millorar la salut física, mental i espiritual. Sap trobar les que millor et poden ajudar. -La Pilar et facilita la continuïtat del tractament amb exercicis que fas a casa. -La Pilar et dóna gran quantitat d'informació sobre les tècniques que treballes. -I sobretot, la Pilar no et deixa sola entre sessió i sessió...sempre pots preguntar i ella et contesta...quasi immediatament. Moltes gràcies Pilar!! Gran Psicòloga i encara més Gran Persona. Gràcies!!!

— 10/7/2016 (9/10)

Pilar Lluveras
Vaig començar a anar amb la Pilar perquè tenia problemes d'inseguretat. Avui em sento forta i he descobert que puc. Als que estigueu com jo, val la pena. A mi em va costar molts dies decidir-me. Mirava la pàgina però no m'atrevia. A més pensava que ningú em podria ajudar. Ho vaig intentar i ara estic pontentíssima. De veritat val la pena

— 9/5/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
Pilar como persona es un 10, como profesional otro 10. Si lo multiplicamos es un 100% y es lo que os la recomiendo. Os dará unas tácticas y pautas que os cambiarán la vida para siempre, yo las utilizo y me hace recordarlas con una sonrisa. Le doy las gracias y volveré para seguir aprendiendo como conocerme y vivir la vida plenamente.

Un beso y hasta siempre.

— 12/3/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
Yo ya hace varios años que hago terapia con Pilar.Mi situación era bastante complicada ya que después de una muy mala experiencia en otro país donde los miedos me invadieron y se me desarrolló agorofobia y claustrofobia. Cuando llegue a España empecé a tratarme con Pilar ya que venia recomendado por mi hermana que ya hacia muchos años que se trataba con ella. Yo estoy muy feliz porque no solamente he resuelto mis pánicos sino que también me ha dado unas herramientas para gestoniar situaciones en la vida de vida. Pilar a parte es muy cariñosa y cercana, lo cual te hace sentir extremadamente cómoda en su habitación. Muchas conocidas mías también se tratan o se han tratado con ella y todas y cada una diría exactamente lo mismo.

— 27/1/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
Pilar es estupenda. Ponerse en sus manos es tener mucha suerte. Me ha acompañado durante unos meses muy difíciles y me ha ayudado a ver las cosas con claridad. Es una gran profesional y ha sido un verdadero placer hacer este trabajo interior a su lado. Gracias Pilar!

— 24/1/2016 (10/10)

Pilar Lluveras
Las sesiones con Pilar me han ayudado mucho. Fui por problemas de inseguridad y ahora me siento mucho mejor, más seguro y preparado.
Muchas gracias.

— 15/12/2015 (9/10)

Pilar Lluveras
Ha estat molt enriquidor conèixer la metodologia emprada per la Pilar, m'ha servit per conèixer-me millor i identificar més concretament els meus punts febles. Ha estat un procés intens i fructífer que segur em servirà per continuar treballant. A més les eines que m'ha facilitat així com els exercicis corporals em són molt útils a l'hora d'encarar una situació complicada. Estic molt satisfeta de la feina feta!

— 13/10/2015 (7/10)

Pilar Lluveras
Pilar es una persona maravillosa, tanto profesional como personalmente. Durante los meses que caminé con Pilar, he aprendido muchas cosas, especialmente aspectos de mi que desconocía. A veces en la vida todos necesitamos un empujoncito para continuar, sin lugar a dudas Pilar ha sido la pluma que me ha recordado que puedo volar, ha sido mi plumita de Dumbo. Gracias por todo Pilar :) Un abrazo muy fuerte

— 13/10/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
En un momento emocional de mi vida, complicado y negativo, en el que me quedé atascada, afectándome incluso físicamente, tuve la necesidad, por primera vez en mi vida, de buscar ayuda profesional. Buscando información por Internet encontré a Pilar y me decidí a poner solución a mi problema. Desde el primer contacto con ella sentí comprensión y confianza, por la que continué con su terapia, aunque tengo que confesar que no acababa de comprender muy bien. Solo me queda decir que conocer a esta profesional ha marcado en mi vida un antes y un después, no únicamente solucionando el problema original por el que acudí a ella, si no que ha reforzado la seguridad y confianza en mí misma. Gracias Pilar!!!

— 15/9/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
Mi experiencia con Pilar fue muy positiva. Sentí total libertad para hablar de mis problemas y de mi vida en general. Tratamos objetivos muy concretos y los resolvimos a través de ejercicios muy prácticos. La comunicación constante vía mail y su implicación fue impecable.

— 7/8/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
Vaig anar a veure la Pilar fa uns mesos, induida per una amiga que em veia bastant malament i que la coneixia; jo tenia un problema de gran nerviosisme i angoixa degut a situacions imprevistes que s'havien anat produint al llarg de cert temps. Això m'havia provocat una gran por a enfrontar-me a noves situacions. Des de l'inici vaig començar a experimentar un gran benestar interior que em va fer sentir molt més relaxada i amb més capacitat d'enfrontar-me a nous reptes. La Pilar et provoca els records de situacions que tens tancades a la memòria i que et fan plantejar i són responsables de perquè actues d'una manera en concret. Avui en dia esti força bé, no comentat només per mí sinó per tots aquells que m'envolten; i tinc totes les meves pors i neguits complertament aparcades. Gràcies Pilar.

— 27/7/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
La doctora Pilar es muy profesional, transmite confianza , paciencia y energía positiva. Su terapia de hipnosis tiene éxito y haciendo en conjunto la terapia de Reiki, empezarás a ver todo con ojos nuevos. Yo la recomiendo a todos. Saludos.

— 20/7/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
Psicóloga con muchos recursos para el tratamiento.
Al principio mira cuál es el más adecuado para el tratamiento y después en las siguientes sesiones se va trabajando en esa línea. Además incluye reiki que en mi caso me fue genial. Fui para un problema que conseguimos solucionar en las sesiones que nos marcamos. La recomendaría a mis conocidos sin lugar a dudas.

— 4/6/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
Mai no havia tingut la necessitat d'anar a demanar els serveis d'un psicòleg, però l'experiència ha estat molt positiva en la meva vida.
No se si tots són així de professionals, efectius, ràpids de reflexos i espectacularment agradables com la Pilar, però crec haver encertat quan vaig deixar el meu cas en les seves mans.

— 19/3/2015 (9.5/10)

Pilar Lluveras
Visité a Pilar hace unos meses, la conocí a través de su pagina web y de verdad que es una pasada. Desde la primera visita, tu mente y tu cuerpo cambian. A mi me ha solucionado varios problemas que tenía y mi vida ha cambiado. Gracias Pilar.

— 15/3/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
Durante 6/7 años asistí a una psicóloga "tradicional" y, aunque me sirvió bastante, no acabé de resolver mi malestar interior que se derivaba de circunstancias familiares, sobretodo.
En el momento que volvió a sentir la necesidad de asistir a terapia, era por temas no resueltos y también en un momento de estrés muy complicado de vida laboral, familiar; que me estaba influenciando a mí y a los míos.
Un amigo me comentó de este tipo de terapia y me animé a probarla y, la verdad, es que me he sentido muy muy a gusto.
Pilar te hace sentir muy a gusto y cómoda des del primer momento.
De inicio es muy clara contigo: dime que quieres tratar para saber si es el tipo de terapia o no que te puede servir.
Te propone unas sesiones cerradas , un "plan de trabajo" en el que tú también tienes que hacer y esforzarte y no te alarga las sesiones y la terapia por los siglos de los siglos... vamos viendo como va el tema y lo vamos hablando.
(algo más "terrenal" pero también importante, es que las sesiones son bastante asequibles)
La terapia no se centra principalmente en "sacar", "remover" todo el pasado, remontarse a los siglos pasados, si no que se va preguntando conforme se necesita para la terapia.
Las técnicas de relajación, la hipnosis, el Reiky... todas estas técnicas desconocidas para mí pero que me parecían un poco "esotéricas" bien combinadas y en su justa medida me iban poco a poco situando en la mejor forma para yo llevar mejor las situaciones que yo sentía que no me dejaban ser feliz porque las vivía con una gran carga, como si yo fuera la responsable de miles de problemas y también de resolverlos.
Además Pilar te va poniendo "deberes" vía e-mail que te obligan a pensar en tu situación, en la forma que actúas... Pilar te ofrece la posibilidad de escribirme correos entre sesión y sesión y eso te ayuda mucho, si tienes un momento de duda puntual o de debilidad.
Estoy muy contenta de haberme animado a utilizar este tipo de terápia y si alguna vez has hecho terapia y no te ha acabado de ayudar, te la recomiendo encarecidamente.
Si nunca has hecho terapia, te animo a que sea esta por la que empieces porque sobretodo te enseña a conocerte a ti y a tú subconsciente que, sin saberlo, muchas veces domina nuestro hacer diario.
No es nada mágico, no es nada esotérico, yo soy una personal muy terrenal y clara, pero he encontrado en Pilar y en este tipo de terapia un ayuda vital a la que, sin ninguna duda, volveré a recurrir si lo necesitara. Ves con la mente abierta y relajada, no hay nada raro.
¡Un gran beso a Pilar!

— 10/3/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
He conegut a Pilar a través d'internet. La vaig trobar en un moment complicat de la meva vida, on trobava que tot m'ofenia i només em sentia deprimida. He aconseguit, gràcies a la seva teràpia, sortir d'aquest pou personal que duia el meu subconscient i hem treballat tècniques per poder controlar millor les meves emocions. Només cal dir que avui dia estic perfectament, amb els meus objectius aconseguits i veig la vida d'una altra manera: més positiva. Gràcies Pilar!

— 28/2/2015 (10/10)

Pilar Lluveras
Vull expressar la meva experiència durant mesos de teràpia amb la Pilar. Es tracta d'una excel·lent professional. En tot moment t'explica detalladament les tècniques a emprar i com utilitzar-les. Però a més, té una calidesa en el tracte personal que et proporciona seguretat i confiança, imprescindibles per arribar a bon port.

Sempre pots contactar amb ella per qualsevol problema que tinguis. A més, ella realitza un seguiment via e-mail entre les sessions, la qual cosa trobo molt adient.

En resum, he tingut una teràpia molt positiva amb la Pilar i la recomano sense cap mena de dubte per a qui estigui buscant una psicòloga.

— 9/2/2015 (9/10)

Pilar Lluveras
Estoy encantada de haber encontrado una profesional como Pilar. Puedes escribirle cuando lo necesites, sea cualquier día a cualquier hora y no tarda en contestarte; inspira confianza. Las pautas que te facilita te sirven de por vida... qué decir... ¡Gracias por todo Pilar!

— 8/2/2015 (8.5/10)

Pilar Lluveras
Mi experiencia en las terapias con Pilar me sorprendieron desde el primer dīa. Me he sentido muy cómoda, el ambiente es relajadísimo. Excelente como persona y como profesional, siempre atenta vía e-mail. Las herramientas con las que trabaja me están ayudando mucho, sin duda en cuanto tenga algún problema acudiré a ella. Gracias por todo.

— 19/1/2015 (9/10)

Pilar Lluveras
Tuve la suerte de conocer a Pilar gracias a las opiniones de otros usuarios de ésta página y por este motivo, quiero dejar también mi opinión para que pueda servir de ayuda a otras personas que aún no se deciden a acudir a su consulta.

Comentarles que mi experiencia personal es muy satisfactoria, hay un antes y un después en mi vida desde que decidí acudir a su consulta; he mejorado muchísimo en mi estado de ánimo y también he aprendido muchas cosas gracias a las herramientas y técnicas que Pilar pone a nuestra disposición.

Por su parte, Pilar es una psicóloga que te brinda mucha confianza, al principio tenía mucha vergüenza pero ésta fue desvaneciéndose muy rápido al darme cuenta que tenía a una persona amable, atenta, dispuesta a ayudarme y siempre con la profesionalidad que la caracteriza. Un añadido que valoro muy bien es el seguimiento que te hace vía email y donde siempre tienes una respuesta, es importante saber que puedes contar con ella cuando la necesitas. Gracias Pilar por tu maravilloso trabajo y por la ayuda que nos brindas.

— 5/11/2014 (9/10)

Pilar Lluveras
Veient els anteriors comentaris, gairebé només puc dir que comparteixo el que han posat els altres.

És una molt bona professional i de seguida et sents molt compresa. A mi em costava molt explicar el que em passava perquè no ho sabia ni jo, i amb ella m'he sentit molt acompanyada.

Ara estic gairebé acabant. Estem descansant durant un mes per veure com evoluciono, però ara, em sento molt be i crec que, encara que em sortís alguna situació complicada, me'n sabria sortir.

Si estàs dubtant a posar-t'hi en contacte, t'animo a fer-ho.

— 25/10/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
La Pilar Lluveras practica la psicologia no només com a professió sinó també com a vocació. És pacient i s'interessa realment per arribar al nucli del problema, que pot i sol tenir un origen remot.

És una gran llàstima passar part de la teva vida empresonat en la teva pròpia ment, per això és tan important vèncer la vergonya que es pugui sentir i intentar trobar una solució. En aquest sentit poc hi poden fer familiars i amics, ja que amb bona voluntat no n'hi ha prou. Qui té la immensa sort de no patir un trastorn mental molt dificilment podrà posar-se al lloc d'aquell que té la desgràcia de ser-ne víctima, a no ser que sigui un professional capacitat per a penetrar la ment d'una persona en aquest sentit afectada.

Donar una opció a la Pilar és també donar-te-la a tu mateix/a, si més no és òbviament millor que esperar que aquest problema que no et deixa ser realment "tu" desapareixi per ell mateix... I, de ben segur, es sentirà complaguda de poder-te ajudar.

No estic massa a favor d'emetre una puntuació, no tinc tants elements de contrast, i de fet encara em queden sessions, però si que puc dir que de les professionals que he conegut és la que més m'agrada.

— 23/9/2014

Pilar Lluveras
Porto poques sessions amb la Pilar i la veritat és que he notat que estic millor, que tinc menys pors, m'està ensenyant a controlar els meus moments problemàtics, i mica en mica crec que ho estic aconseguint.

La seva teràpia et fa treballar, fora de la consulta, els exercicis que et recomana, a mi m'estan anant molt be per controlar les meves pors, inseguretats... la hipnòsi, m'ajuda molt a relaxar-me, en definitiva, estic molt contenta amb la seva feina, personalment m'està ajudant molt.

— 22/9/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
Vaig buscar ajuda en un moment difícil de la meva vida en el que em sentia molt angoixada. Des de la primera sessió la Pilar em va fer sentir molt tranquil·la i relaxada, em va transmetre la seguretat que treballant plegades aconseguiria el meu objectiu. El seu mètode de treball és diferent del d'altres professionals i a més a més sempre realitza seguiment entre sessions.

Gràcies Pilar, ara em sento molt millor i tinc eines per poder treballar i veure les coses des d'un altre punt de vista.

— 20/9/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
Desde la primera consulta con Pilar sentí mucha paz y nada del agobio que se tiene con otros terapeutas, que se pasan días rescatando tu infancia. Explicar a un extraño toda tu vida da mucha pereza pero con ella es todo más fácil, va directa a los problemas y a terminar con los síntomas más evidentes, a partir de ahí uno ve las cosas más claras y aprende a trabajar por su cuenta. Siempre está disponible si la necesitas y realiza seguimiento entre las sesiones, así que nunca te sientes solo. Gracias Pilar :)

— 6/8/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
Es una psicóloga estupenda y, antes que psicóloga, es persona.
Se preocupa por sus pacientes por vía mail entre visita y visita, por lo que no te encuentras nunca sol@.
Yo llevo pocas sesiones y aunque aun no he conseguido al 100% mi objetivo, he aprendido cosas y otros puntos de vista, y algo he mejorado en mi estado de ánimo.

— 2/6/2014 (7/10)

Pilar Lluveras
Siento que he tenido suerte en conocer a Pilar. Me esta ayudando con mis problemas, de los que voy saliendo poco a poco con su ayuda.
Está siempre disponible para mi, sé que si le envío un email con algo que me preocupe, va a estar ella para darme un empujón de ayuda al momento.
Gracias a sus sesiones, me siento mucho mejor que antes de conocerla.

— 20/5/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
Barreja d'estils que acaben desencaixant les peces d'un trencaclosques imperfecte que tenim format al cap.
La teràpia et sorprèn des del primer minut. Encara estem treballant però la veritat és que la Pilar m'ha ajudat molt.

— 19/5/2014 (8/10)

Pilar Lluveras
Pilar es una gran profesional, te escucha, te da herramientas... no se centra solamente en un tipo de terapia sino que utiliza diversas técnicas para ver cual te puede ir mejor (reiki, MDR, EFT...), sinceramente, recomiendo a todo el mundo que por lo menos vaya a la consulta gratuita a modo informativo... además sientes que está presente en todo momento, ya que a nivel virtual te hace seguimiento entre visita y visita por medio de emails, en definitiva logra transmitir una gran confianza y tranquilidad, le doy un 10 de 10.

— 18/5/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
El tratamiento con Pilar desde el primer momento fue muy agradable, lo que hizo que la vergüenza que tenia al principio se fuera quitando y así poder ir explicando todos los detalles de las situaciones para así poder enfocar el mejor tratamiento. Es una pena que por la transferencia de trabajo a otra comunidad autónoma no pueda seguir el tratamiento, aunque en todo momento Pilar mostró el interés en ayudarme vía email o por teléfono caso que tuviera cualquier problema. Simplemente agradecerle por su trabajo.

— 23/3/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
A la vida un pensa que es fort i que pot amb tot, "fins ara te n'has sortit de tots els problemes i obstacles" però tot d'una te n'adones que no tires endavant, que saps el que cal fer però n'ets incapaç i no avances com altres vegades.
A casa em varen ajudar a comprendre que necessitava sortir del bucle en el que m'havia ficat i aquí va entrar a la meva vida la Pilar.
La seva tècnica era totalment desconeguda per mi.
En poc temps he remogut tota una vida de moltes angoixes, pors, dubtes i males experiències que ara m'ajuden a reconèixer i superar en cada moment el dia a dia.
He obtingut uns coneixements que puc aplicar tots els dies de la meva vida i amb la possibilitat de tornar-los a reforçar en quan ho necessiti.
En la Pilar he trobat un suport, "un pilar" que necessitava i ho desconeixia.
Ara mateix torno a ser jo, amb les meves manies i defectes, que puc corregir al igual que les angoixes, dubtes i pors que m'envoltaven fins ara i que tindré que continuar superant però d'aquí endavant amb bones eines per anar treballant.

Gràcies Pilar i també gràcies Dolors.

— 19/3/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
En el meu cas, mai abans havia anat a cap teràpia psico-terapèutica.
El meu pas per la consulta de la Pilar està sent una experiència molt enriquidora.
El suport de la Pilar és constant i en tot moment et sents acompanyat i reconfortat en un procés de canvi a positiu.
Fins abans de començar la teràpia havia intentat resoldre els meus problemes amb la meva ment racional, però en molts aspectes no acabava de resoldre-ho.
Amb la teràpia acabes entenent que gran part del problema és perquè les teves dues ments (la inconscient i la racional) estan mal programades i agafen camins diferents, fent que et sentis perdut i desorientat.
Amb la Pilar abordes el problema amb diferents tècniques que t'ajuden a tenir eines per treballar-te a tu mateix i evolucionar cap a positiu.
Per mi una experiència del tot recomanable, deixar que t'ajudin i apostar pel canvi!

— 17/3/2014 (9/10)

Pilar Lluveras
Pilar es una gran profesional y el trato es inmejorable. La verdad es que me ha servido muchísimo y estoy muy satisfecha con la experiencia. Al principio me daba miedo y sobretodo vergüenza, pero el clima de confianza que creó Pilar desde el primer día lo hizo todo mucho más fácil y enriquecedor.

— 10/3/2014 (8.5/10)

Pilar Lluveras
Pilar es una terapeuta increíble. Realmente te cuida, mientras implícitamente te enseña a cuidarte a ti mismo, usando las herramientas que domina. Es una persona transparente, amable y sabe realmente hacer su trabajo. Sólo le puedo agradecer por todo!

— 17/2/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
Estoy muy contenta y sólo tengo palabras de agradecimiento porque me ha ayudado mucho.
Aunque se que a partir de ahora tengo que continuar haciendo mi trabajo interior, ahora sé que puedo.
Muchas gracias Pilar.

— 29/1/2014 (10/10)

Pilar Lluveras
Vaig anar a la consulta de la Pilar per un problema amb el caràcter, i des del primer moment es va posar a treballar i es va preocupar molt pel meu cas. Ara ja he acabat (de moment) però espero seguir en contacte ja que és una ajuda molt positiva per qualsevol problema. És una persona molt humana i sense cap mena de dubte, la recomano.

— 1/12/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
Estic molt contenta d'haver demanat ajuda i també estic molt contenta d'haver trobat la Pilar (i a la Dolors que amb el Psico-reiki fan un equip molt bo).
Vaig estar massa temps sense atrevir-me a fer el pas i finalment a la visita informativa em vaig acabar de convèncer. I ara estic molt contenta d'haver-ho fet.
Animo a tothom, però sobretot a aquells, que com jo estan malament i no s'atreveixen a donar el pas.
De veritat, val la pena. Moltes gràcies Pilar, i Dolors.

— 21/11/2013 (9/10)

Pilar Lluveras
Crec que el fet de treballar diverses tècniques pot fer que el resultat assolit sigui superior al buscat inicialment.

— 18/11/2013 (7/10)

Pilar Lluveras
A mi m'ha anat molt bé que la Pilar em tractés d'un problema d'addicció al tabac. És una molt bona professional i deixa les coses clares des de el primer dia en una primera visita informativa que és de franc. I em feia un seguiment per mail, més enllà de la visita. El preu es molt bo.
Gràcies Pilar

— 8/11/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
S'implica molt a l'hora d'ajudar-te. Bona professional!!

— 30/9/2013

Pilar Lluveras
Tot i ser una mica escèptic amb aquestes coses, vaig poder anar superant poc a poc algunes de les barreres que m'havia anat imposant inconscientment i veure que tota ajuda és ben rebuda. A través de la hipnòsi, l'EFT o altres tècniques, vaig anar superant lentament el malestar, i segueixo aplicant algunes de les eines passat ja un temps, i crec que m'acompanyaran sempre.
Va ajudar molt l'atenció de la Pilar, l'ambient relaxat, i les converses que vam tenir, així que animo a tothom a que hi vagi, sigui quina sigui la preocupació, perquè això sempre suma i sempre en traureu profit.
Gràcies de nou i fins la propera!

— 15/9/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
Després de portar un temps amb ansietat i fòbies, vaig decidir-me a buscar teràpies per superar aquestes pors que ens envolten en el nostre dia a dia. Per sort, vaig poder comptar amb l'ajuda de la Pilar que ja des de la primera visita em va ajudar a analitzar la meva ment, acceptar-me tal com sóc i relaxar-me en els moments mes necessitats. Sens dubte, recomanaria 100% la seva tècnica de treball, totalment efectiva!

— 1/9/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
La veritat és que a mi m'ha ajudat moltíssim, vaig trobar a Pilar Lluveras buscant com superar atacs de pànic, gràcies a ells havia acabat de perdre una gran oportunitat de formar part d'algo en el que jo creia (i segueixo creient), vaig començar a no ser capaç de mantenir un estat de serenitat, passava d'un extrem a un altre i era incapaç de controlar-ho... vaig anar a la primera sessió, la d'informació, el mateix dia que vaig trucar per informar-me, i als quatre dies ja estava fent la primera sessió, estic a dos sessions d'assolir els objectius que ens varem fixar, i no només he aprés a analitzar què és el que em passa, també he après a conèixer-me i a permetre'm tenir sentiments, expressar-los i seguir mantenint la tranquil·litat i la relaxació que abans era incapaç d'aconseguir. Ara tinc més clar que mai que vaig trigar molt a buscar ajuda i que per això l'esforç ha estat enorme, he pogut perdre grans oportunitats per no ser capaç de demanar ajuda abans, però encara que realment sigui així, he guanyat molt amb la teràpia d'hipnosis clí­nica, l'EFT i el Reiki, i crec realment que estic més preparada que mai per viure la vida amb optimisme i il·lusions renovades.

Moltes gràcies Pilar!

— 27/8/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
Llevo varios meses acudiendo a las sesiones de Pilar y sólo tengo palabras de agradecimiento hacia ella, es una gran profesional pero como persona su calidad humana la hace mayor todavía, he acudido a otros psicólogos y cuando acabas la visita adiós y hasta la próxima, Pilar sigue preocupándose por ti y se implica manteniendo contacto y dispuesta a ayudarte en cada momento. Aún tengo un camino largo largo que recorrer pero se que con su ayuda superaré todos los obstáculos.

Gracias por todo Pilar.

— 23/8/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
Me he sentido muy cómoda con ella. La recomiendo.

— 5/8/2013 (9/10)

Pilar Lluveras
Vaig trobar les seves dades per Internet i no la coneixia de res. Em va ajudar llegir els comentaris i em vaig animar a fer la visita informativa.

Ara que ja fa unes sessions que treballo amb ella he aconseguit acceptar-me i estimar-me tal com sóc.

— 3/8/2013 (9/10)

Pilar Lluveras
A part del seu mètode de treball, molt complet, destacaria sobretot el seu compromís i la seva profesionalitat.
100% recomanable.

— 2/6/2013 (9/10)

Pilar Lluveras
Estic molt contenta.
Sempre havia pensat que jo era una cosa rara però ella m'està ajudant moltissim.
Gràcies Pilar!

— 20/4/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
Gran professional.

— 4/2/2013 (8/10)

Pilar Lluveras
Jo comparo la feina de la psicòloga a la d'un entrenador. Et guía per a arribar al teu objectiu però el partit el jugues tu. D'aquesta manera, la sensació d'avançar cap al teu benestar és més gratificant i real. I alhora sents que està al teu costat, que el camí no és solitari. M'alegra haver pres la decisió de buscar ajuda perquè, a vegades, coses que ens poden semblar grans problemes, són en realitat petits desajustos de fàcil sol·lució.

— 30/1/2013 (10/10)

Pilar Lluveras
Estic molt contenta, al començament jo pensava que no podria superar les pors i angoixes, però gràcies a la Pilar, he après noves tècniques que m'ajuden a superar-ho i el millor de tot que ha estat dins de les programacions inicials que em va dir la Pilar. També és cert, que s'ha d'anar a les visites amb predisposició i a treballar amb tot el que et diu la Pilar. Moltes gràcies Pilar, mai hagués pensat que les tècniques que utilitzes, em puguessin ajudar tant.

— 14/11/2012 (9/10)

Pilar Lluveras
Estoy pasando por unos momentos muy difíciles en mi vida y me esta ayudando mucho, hace unos meses leí los comentarios y por eso me animé a llamarla por eso quiero dejar mi opinión para que sí hay gente que necesite ayuda se anime igual que yo lo hice, como psicóloga es muy buena profesional y como persona aún mas por eso desde aquí quiero darle las gracias por todo lo que está haciendo por mí y mi familia. Gracias Pilar por lo que me estás ayudando, ahora veo una luz al final del túnel, nunca me cansaré de darte las gracias. Un beso muy fuerte.

— 4/10/2012 (10/10)

Pilar Lluveras
Aquesta teràpia m'está ajudant a fer la meva vida més simple. No preocupar-me tant per tot i gaudir d'ella.

Estic desfent nussos que ni sabia que existien al meu interior i que són molt importants per fer el meu camí d'una manera més conscient. Coneixent-me, acceptant-me i estimant-me sense esperar res de ningú.

— 18/9/2012 (10/10)

Pilar Lluveras
Estic aprenent a acceptar-me, acceptar a les altres persones i acceptar la vida com ve. D'aquesta manera, tot és més sencill. Ja no pateixo per tot. Confio en mi. He canviat la meva actitut. I m'agrada com veig ara la vida.

— 15/9/2012 (10/10)

Pilar Lluveras
Ir a las visita con ella me ha ayudado a ver la vida mejor. Estoy muy contenta. Me costó decidirme pero al final ha valido la pena. La recomiendo a todo el mundo.

Gracias.

— 21/8/2012 (10/10)

Pilar Lluveras
De los tres psicólogos que he tratado, ha sido la más efectiva. El psicólogo más habitual se limita a preguntarte o simplemente escucharte desahogarte. Pero al menos a mi no me sirvió para solucionar mis problemas, solo para comprenderlos. Con Pilar el abordaje es más global, emocional y efectivo, e incluye hipnosis -que simplemente te ayudan a generar creencias positivas inconscientes- y EFT. Además intenta que la terapia sea corta, no como otros, que cuanto más les dures como paciente, más ingresan.

— 31/7/2012 (10/10)

Pilar Lluveras
Estava en un moment de la meva vida una mica complicada i m'ha ajudat molt.

— 13/7/2012 (10/10)

Mostra més opinions | 91 opinions (9.32/10)